PostaHáz Kft

Postaház, postafiókbérlés!

Gondot okoz postája átvétele, vagy csak egyszerre szeretné átvenni?

Postaládája ürítését nincs kire bíznia, vagy csak nem szeretné, hogy levelei illetéktelen kezekbe kerüljenek? Szeretné megőrizni inkognitóját postája átvételekor? Nem szeret sorban állni?

Velünk a postai ügyintézés kényelmetlenségeiről megfeledkezik!

Teljes diszkréció!

Ön helyett állunk sorba, hogy postáját egy helyen és időben vehesse át!

Leveleit, csomagjait, pénzküldeményeit átvesszük, hogy azokat Önnek egyszerre adhassuk át, Futárszolgálattal kézbesített, vagy családtagja, üzlettársa, ügyfele által hozott küldeményeit irodánkban az Ön részére díjmentesen vesszük át, iratait, csomagjait megőrizzük, így postája nem kerül „vissza a feladóhoz”, akkor sem, ha éppen nem tartózkodik otthon.

Kényelmi szolgáltatásainkkal Ön a postai kézbesítés feltételeit saját egyéni igényeihez igazíthatja.

Küldeményeiről Önt sms-ben, e-mail-ben, vagy telefonon – kérésére részletesebben is – idejében értesítjük, hogy semmiféle határidőt ne mulasszon, Leveleit szkennelt iratként e-mailben továbbítjuk, vagy borítékoljuk és megadott címére utánküldjük,

Postáját feladjuk, alkalmanként, vagy rendszeresen házhoz szállítjuk.

Előzetes megbeszélés szerint hivatalos nyitvatartási időnkön kívül is fogadjuk, azaz nem kell a postahivatal nyitvatartási rendjéhez igazodnia.

Postai nyomtatványok kitöltésében, valamint postai ügyintézésben is segítünk.

Hozzánk beérkező valamennyi hivatalos küldeményének mozgása számítógépes nyilvántartásunkban visszakereshető. Igény esetén kizárólag az Ön hivatalos küldeményeinek átadás-átvételét dokumentáló kézbesítőkönyvet is vezetünk.

Annak reményében tesszük közzé bemutatkozásunkat, hogy hamarosan Önt is folyamatosan bővülő ügyfélkörünkben üdvözölhetjük.

Postafiokberles - 56 kb