Címhelyszolgáltatás

Címhely szolgálat / Levelezési cím szolgáltatás  Magánszemélyeknek és Cégeknek egyaránt! Külföldről is aznap értesülhet hazai postájáról. Leveleiről azonnali e-mail értesítőt küldünk, kérésre szkenneljük azokat.
Teljes diszkrécióval, bővülő kedvezményekkel.

Postafiokberles hon - kb

Valamennyi bérlőnkre vonatkozó szolgáltatás (alapszolgáltatás) tartalma:

 • egy darab levelezési cím,
 • egy darab 10 x 20 cm levélszekrény,
 • legfeljebb napi egy e-értesítés “SAJÁT KÉZBE” megjelöléssel ellátott hivatalos irat,
 • illetve postán maradó, levélszekrénybe nem kézbesíthető küldemény érkeztéről e-mail vagy SMS útján,
 • a Megrendelő meghatalmazása alapján intézkedés a postánál,
 • a Megrendelő adatváltozásainak bejelentése,
 • esetleges postai utánküldési szolgáltatás teljesítése,
 • postai küldeményének nyomon követése,
 • panaszának intézése,
 • valamint kártérítési igényének bejelentése.

Alapdíja

 • 24.000.- Ft / 3 hó
 • 40.000.- Ft / 6 hó (5x havidíj)
 • 72.000.- Ft / 12 hó (9x havidíj)


Posta

Kiknek ajánljuk?

Amennyiben Ön Külföldi lakhellyel rendelkezik, nincs magyarországi címe, de hosszabb-rövidebb magyarországi tartózkodása idején postáját itt szeretné átvenni, nem szeretné, ha távollétéről illetéktelenek tudomást szereznének, de küldeményei átvételét és postaládája ürítését nincs kire bíznia, több címre érkező napi postáját, vagy több helyről – nem csak a postától – érkező küldeményeit egy helyen szeretné átvenni, még nem döntötte el véglegesen melyik városban, faluban, vagy utcában telepedik le, mert még lakhelyét keresi, egy akcióra meghirdetett küldeményeit a többi küldeményeitől szeretné elkülöníteni, nem szeretné, ha postája tartalmáról vagy érkeztéről akár családtagjai, akár illetéktelenek tudomást szereznének és ebből kellemetlensége legyen, közismert személyiség, aki közszereplésein kívül nem kíván nyilvános helyen megjelenni, vagy más okból szeretné megőrizni inkognitóját postája átvételekor (pld. hatóságokkal csak ügyvédje útján kíván érintkezni, ezért fokozott elvárása, hogy küldeményeit diszkréten kezeljék), vásározó kereskedő, aki az országot járja, vagy építőmunkás, aki egy adott településről időszakos munkája végeztével továbbáll, ugyanakkor valamennyi küldeményét szeretné megkapni, akkor Ön ezen szolgáltatásunkat is igénybe veheti.

Címszolgáltatásunkat teljes diszkrécióval, Magánszemélyek, valamint Cégek, Egyesületek és Alapítványok egyaránt igényelhetik.

Postafiók

Hogyan működik?

Levelezési cím szolgáltatásunk keretében Önnel szerződést kötünk az alábbi címre:

1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 29/A. Ü 1.,

így akár a szerződés kötés napjától megadhatja az adott címet, mint saját postacímét/levelezési címét, valamint küldetheti az adott címre küldeményeit, csomagjait. A Magyar Posta Zrt. Postahivatalánál feladott, egyéb postai szolgáltató útján kézbesített, nem postai, valamint saját kézbesítésű küldeményét kézbesítési meghatalmazottként átvesszük és azokat Önnek, vagy az Ön által meghatalmazott részére átadjuk. Küldeményeit az átadásig őrizzük!

Ha postai úton szeretné megkapni küldeményeit, semmi akadálya, kérésére napi, heti, havi, negyedéves időszakokkal továbbítjuk, utánküldjük az Ön által megadott címre, melyre az alábbi díjazás érvényes:

 

 

Utánküldés postacímre /
küldemények postai feladása

/5 levél     800 Ft +ÁFA = 1.015 Ft + postaköltség

/15 levél 2.400 Ft +ÁFA = 3.050 Ft + postaköltség

/30 levél 4.000 Ft +ÁFA = 5.080 Ft + postaköltség

/60 levél 7.200 Ft +ÁFA = 9.145 Ft + postaköltség

 

 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk hívását!
gli-ottoni-eleganza-e1268752309556